.

Szabadi Andrea – ÚJ ÉLET (2021)

Szabadi Andreának ez az első szólólemeze, amelyet a női lét, a várandósság, a szülés és a gyermekvállalás ihletett.

„Az első tradícionális népdalok a szerelem megtalálásának, a termékenységnek és a baba érkezésének folyamatán kalauzolnak végig bennünket. Ezután következnek a saját dalaim, amelyeket a várandósság alatt írtam, vagy azt követően, hogy megszületett a fiam. Altató és gyermekdalok is vannak a lemezen, amiket énekelve azt vettem észre, hogy a saját belső gyermekem is gyógyul, jobban mint eddig bármilyen belső munkával. A studiófelvétel folyamatában az egész család részt vett, nagyon izgalmas volt.” 

A dalok magyar nyelvűek és Yishama handpanen szólalnak meg. www. yishama.com

Kaan Luum – Vulkaan (2017)

Ez a második album, amelyet Szabadi Andrea és Murányi Norbert alias Kaan Luum készített. A számok 2 fő hangszeren alapulnak: handpan és perzsa szantúr, néhol énekkel kiegészülve. Mindegyik dal a fényt szolgálja, hogy visszakapcsoljon szívünkhöz és lelkünkhöz.

Kaan Luum – Potala Mousse (2015)

Ez az első album, amelyet Szabadi Andrea és Murányi Norbert alias Kaan Luum készített. A számok többnyire instrumentálisak, 2 fő hangszeren alapulnak: handpan és perzsa szantúr. Tökéletes kombinációnak találtuk az ősi tradicionális és az újkor egyesítésére.